Van gisteren naar morgen » De kosten

De kosten

Hieronder vindt u de kosten voor:
– mediation echtscheiding
– het Conflictloket
– de Kindercoach

Kosten mediation echtscheiding:
Voor het eerste gesprek zijn geen kosten verschuldigd. Dit gesprek kan plaatsvinden bij u thuis in uw vertrouwde omgeving. Tijdens dat gesprek wordt een inschatting gemaakt van de duur van de mediation en de daarmee verbonden kosten. De ervaring leert dat een mediation gemiddeld 8 tot 10 uur duurt. Door ons wordt een uurtarief gehanteerd van € 125,- exclusief 21% btw. De totale kosten liggen dus gemiddeld op € 1.000,- tot € 1.250,- exclusief btw. Die kosten worden door beide partijen ieder voor de helft gedragen.
Naast de kosten van de mediation moet u er rekening mee houden dat een vergoeding verschuldigd is voor het indienen van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank door de advocaat. Tevens is griffierecht verschuldigd aan de rechtbank. In voorkomende gevallen en afhankelijk van de complexiteit wordt door ons een financieel specialist ingeschakeld. Ook daar zijn vanzelfsprekend kosten aan verbonden. Het totale kostenplaatje is dan ook afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Na het eerste (vrijblijvende) gesprek zal een indicatie worden gegeven van de totale kosten vanaf het mediationtraject tot en met de inschrijving van het echtscheidingsvonnis in de registers van de burgerlijke stand.

Kosten Conflictloket:
€ 75,– per sessie inclusief 21% btw.
Wel vooraf een afspraak maken door te mailen naar Jacqueline@Roosmediator.nl of door een Whatsapp bericht te sturen naar 06-23652396

Kosten kindercoach:
Zie wat de kindercoach voor u kan betekenen onder het kopje ‘kinderen”.
Voor een vrijblijvend intake gesprek zijn geen kosten verschuldigd. Voor een vervolggesprek wordt een uurtarief gehanteerd van € 75,– inclusief 21% btw.

Nazorg